fbpx Skip to content
Menu

Să începem cu un adevăr absolut – nicio agenție de marketing nu seamănă cu alta, iar găsirea celei potrivite pentru brandul tău este mai dificilă decât să îți găsești perechea pe Tinder. Dacă ai mai căutat înainte agenții de marketing, sigur ți-ai pus niște întrebări precum:

  • De ce să angajez o agenție?
  • Oare va merita investiția?
  • Poate că echipa mea face deja totul, sau am putea oricând să ne luam un angajat?
  • Pot avea încredere că o agenție va oferi aceleași rezultate (sau rezultate mai bune) ca și cum am face-o noi înșine?
  • Și mai important: cum evaluăm dacă parteneriatul are succes?

Ei bine, înainte de a începe am dori să te punem la curent cu ghidul nostru complet de la A la Z care te introdce în lumea digitală a marketing-ului și care îți poate duce afacerea la un alt nivel: Marketing Digital – Ghid complet A – Z

Când vine vorba de luarea deciziilor, perspectiva este totul.

Și, în calitate de marketer al unei agenții care se pregătește pentru noul an, este important să privești dincolo de punctul tău de vedere pentru a avea o perspectivă completă asupra industriei.

Înțelegând ce plănuiesc colegii tăi și ce îi motivează pentru următoarele mișcări, poți identifica mai bine oportunitățile de a obține un avantaj competitiv.

Agenția de Marketing Digital este partenerul tău de creștere

O agenție de marketing digital acționează ca o cutie de rezonanță atunci când pornești în călătoria ta de creștere. Este important să lucrezi cu o echipă de încredere care să te consilieze la fiecare pas al creșterii, să îți ofere o opinie imparțială și, ocazional, să îți conteste ideile. Oamenii care lucrează cu tine la o agenție au o înțelegere profundă a peisajului, după ce au pus la cale multe povești de succes pentru mai multe branduri din diverse industrii. Această experiență combinată este unul dintre cele mai mari beneficii.

„Atunci când angajezi o agenție de marketing, nu lucra cu o singură persoană – există o întreagă echipă cu competențe foarte specializate în toate domeniile care te ajută să reușești.”

Partenerul de creștere

Marketing fără stres!

Atunci când un brand încearcă să se ocupe de toate activitățile de marketing la nivel intern, poate deveni stresant. Uită de încercarea de a echilibra activitatea zilnică, cercetarea, cifrele de vânzări, relațiile publice și publicitatea – de obicei, ceva trebuie să cedeze. O agenție specializată în marketing digital, susținută de strategia, ideile și partenerii media potriviți, poate prelua greul și face ca întreaga experiență să fie ușoară și fără probleme. Luând greutatea de pe umerii tăi, te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult: strategii care să conducă la creșterea brandului tău.

Marketing fără stres

O agenție de marketing digial te ajută să rămâi informat și la curent

Este dificil să ții pasul cu toate schimbările care se petrec într-o industrie în continuă evoluție. De la detalii mici, cum ar fi modul în care poți obține mai mulți bani din reclamele tale, la reguli și legi noi despre publicitate, o agenție de marketing digital ar trebui să fie la curent cu aceste schimbări și să te informeze. Agențiile de marketing au oameni specializați care se ajută între ei și își împart experiențele, ceea ce poate fi dificil pentru o echipă internă de lucru. Dacă vrei să rămâi informat cu ultimele tendințe și strategii de marketing în 2023, atunci consultă secțiune blog pentru a fii la curent cu ultimele evoluții din marketing digital.

Infromat

Vei câștiga timp prețios care nu mai poate fi recuperat

Dacă ești  proprietarul unei mici afaceri sau antreprenor singur, probabil că ești obișnuit să faci totul singur. Această mentalitate de bricolaj este grozavă atunci când îți deschizi compania – dar pe măsură ce crește, va trebui să delegi. Pur și simplu nu sunt suficiente ore într-o zi pentru ca o singură persoană să-ți desfășoare cu succes marketingul, pe lângă multitudinea de sarcini care trebuie îndeplinite pentru ca afacerea ta să prospere. Odată ce delegi această muncă către o agenție de marketing, vei putea folosi noul timp liber pentru a te concentra asupra altor părți ale afacerii tale.

Vei primi timp înapoi

Ce să cauți la o agenție de marketing digital

Găsirea agenției de marketing potrivite pentru compania ta poate fi o sarcină descurajantă. Unele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cauți parteneriatul potrivit cu agenția includ:

Bugetul tău. Marketingul este o investiție necesară pentru afacerea ta care prevede anumite cheltuieli ce au rol de a-ți aduce ulterior venituri. Când discuți cu diferite agenții, întrebă cât de transparente sunt acestea cu privire la costuri și practicile de facturare înainte de a semna orice acord.

Expertiza agenției. Unele agenții sunt specializate într-o anumită industrie, iar altele oferă servicii mai generale. Dacă cauți doar ajutor SEO, nu te uita la agențiile al căror website arată doar servicii de producție video. Majoritatea agențiilor de astăzi oferă servicii complete, dar fă-ți cercetări și asigură-te că îți oferă de fapt munca pe care o dorești.

 

Când ar trebui să colaborez cu o agenție de marketing digital?

A angaja o agenție este un pas mare pentru orice afacere. Iată câteva semne că este timpul să aduci experți în marketing:

Nu obții vânzări. Dacă te confrunți cu o stagnare a vânzărilor, ar fi poate momentul să îți revizuiești startegia ta de marketing. Agențiile pot oferi o perspectivă proaspătă și sfaturi utile despre cum să creși vânzările, lucruri care echipa internă poate că le-a ratat.

Nu ai suficient timp. Dacă ești antreprenor, probabil că la început faci tot marketingul. Dar, pe măsură ce compania ta crește, poate fi greu să găsești timp pentru marketing. Agențiile îți iau de pe umeri această responsabilitate, astfel încât să te poți concentra asupra altor părți cruciale ale companiei tale.

Nu ai abilități de nișă. Nu există nicio modalitate de a fi un expert în fiecare domeniu al marketingului. Aducerea unei echipe a cărei întreaga viziune se concentrează pe o anumită specializare de marketing, vei asigura că afacerea ta este pe mâini bune.

Nu ai bugetul pentru o echipă internă. Angajarea unei întregi echipe de marketing intern este o cheltuială mare. Angajarea unei agenții de marketing ajunge, de obicei, să coste companiile considerabil mai puțin decât angajarea unei echipe interne.

Nu mai pierde timp și resurse. Lasă echipa noastră de experți în marketing să te ajute să atingi obiectivele în 2023. 

La cine vei apela pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe și tehnologii? Un parteneriat profesionist cu o agenție de marketing full-service este locul unde poți economisi timp, bani și consolida marketingul digital al brandului tău.

Categorii

Rămâi informat.
Abonează-te la newsletterul nostru!

Urmărește-ne în social media

Articole similare

Înscrie-te gratuit la Newsletter-ul nostru!

Primești informații despre marketing. 

Te anunțăm când facem webinarii sau training-uri și te notificăm când avem oferte noi și promoții!✌️