fbpx Skip to content
Menu

Client: LegalZen.Ro

Ajută mediul de afaceri să-și protejeze drepturile, ușor și fără riscuri

Soluții oferite:

Introducere

LegalZen este un brand nou în piață, înființat în 2021, care vine cu o ofertă specială. Pe lângă serviciile juridice, acum oamenii pot achiziționa direct draft-uri de contract în funcție de nevoile lor specifice.

LegalZen oferă modele de contract standardizate, care au fost create de avocați cu peste 15 ani experiență.

introducere legalzen-min
provocari legalzen-min

Care a fost provocarea?

Provocarea noastră a fost să dezvoltăm în mai puțin de 30 de zile website-ul de prezentare LegalZen, cu toate facilitățile incluse: shop online, panou de administrare, integrări cu unelte de marketing, analiză, modul de facturare, procesator de plăți extern.

Care au fost constrângerile?

Am fost nevoiți să lucrăm și să respectăm toate elemente de branding și design stabilite dinainte de o altă companie specializată în domeniu.

Ce soluții am oferit?

Web design on brand

Am creat un design 100% custom, template-uri personalizate pentru paginile de produs și pentru articol de blog.

Am introdus funcții complete de magazin online cu procesator plăți, modul facturare, panou administrare, etc.

După predarea website-ului, am continuat cu îmbunătățiri, rezolvare de mici erori neprevăzute și mentenanță.

Am oferit suport instrucțiuni clare de folosire și actualizare a paginilor și textelor de pe website, pentru ca beneficiarul să poată să își gestioneze și actualizeze informațiile de pe site fără suport specializat.

website legalzen-min

Integrări de marketing

Am conectat website-ul la toate uneltele de marketing și analiză precum: Google Analytics, Facebook Pixel, Google Ads, Consola Google Search, Google Merchant Center, Hotjar, Google Tag Manager.

Rezultate și concluzii

Întregul proiect a fost realizat în 30 de zile. Website-ul a fost și este în continuare complet funcțional. Intervențiile noastre ulterioare au fost minime. Clientul reușește astfel să vândă într-un mod simplu și eficient draft-uri de contracte și serviciile juridice.

Inspiră-te din alte studii de caz

Ai o afacere și întâmpini provocări similare?

Hai să căutăm soluții creative împreună!

Brandurile care au încredere în Vincit

sigla-balastiera-mihaiesti
sigla-thessaly
sigla-napoca-imobiliare
logo-contapp
sigla-legalzen
sigla-babyneeds
sigla-meatu
declaratiaunica
logo-mentorbooks
geniux
piastrelle-logo
versuspub
petreu
electroaid

De ce să lucrezi cu noi?

Te ajutăm să oferi notorietate brandului, companiei sau produsului tău. Oferim soluții personalizate și te ajutăm să fii mai profitabil.

4 ani

de când am pornit agenția Vincit

50+

clienți mulțumiți

 

1000+

membrii în comunitate

 

Programează gratuit și fără obligații o întâlnire online în care discutăm despre nevoile și obiectivele afacerii tale, pentru a veni cu soluția potrivită pentru tine.

Excelent
Pe baza 12 recenzii
Constantin Cozma
Constantin Cozma
15/02/2024
I found at Vincit.ro a team of young and dedicated people, full of energy and ideas. In one year of collaboration, we implemented a coherent marketing strategy, which increased our sales 5 times, not with a very large budget. And the results are getting better. Thank you to the team and I recommend them without hesitation.
Catalin Blaga
Catalin Blaga
16/11/2023
O echipa serioasa, dedicata si profesionista. Am colaborat cu ei atat pe partea de promovare cat si pentru crearea de site si pot sa ma declar multumit de serviciile oferite.
Anamaria Marti
Anamaria Marti
15/07/2023
Am avut parte de o experiență foarte plăcută și utilă în colaborarea cu agenția vincit. Oamenii din echipă sunt foarte bine pregătiți și la curent cu noutățile din domeniu. Recomand cu drag!
Nechiti Viorica
Nechiti Viorica
15/07/2023
Colaborăm cu agenția marketing Vincit de peste 5 ani. Suntem foarte mulțumiti de serviciile lor. Ne-au demonstrat în fiecare zi că au viziune în abordarile lor. Echipa lor înțelege industria horeca și cunoște foarte bine provocările cu care ne confruntăm. Am avut încredere să le delegăm activitățile noastre de marketing pentru că au livrat întotdeauna rezultate care ne-au mulțumit. Ne-au ajutat să obținem rezultate reale și să ne creștem brandul restaurantului nostru Meat Up în mod eficient și profesional. Recomand cu încredere agenția Vincit pentru oricine caută servicii și profesionalism în domeniu.
Cosmin Vartolomei
Cosmin Vartolomei
13/07/2023
Servicii de marketing și seo complete! Recomand cu încredere! Seriozitate și promptitudine! Bravo Andrei!
Patore Creations
Patore Creations
02/12/2022
Agenția Vincit m-a ajutat să îmi dezvolt afacerea și îi recomand cu toată încrederea! Se dedică 100% - mereu vine cu propuneri și idei noi. Prezintă seriozitate - sunt flexibili și se țin de deadlinuri.
David Totpati
David Totpati
10/09/2022
Incredibil câtă pasiune depune această agenție, datorită materialelor create de ei, am inceput sa prind gustul marketingului.
Tamer Altintop
Tamer Altintop
27/07/2022
Based on my experience with Vincit, if you're looking for good communication, an eye for details and solid digital marketing, look no further.
D A
D A
26/07/2022
We had an amazing collaboration. Thanks Vincit
Iulia Maier
Iulia Maier
26/07/2022
Recomand cu cel mai mare drag. Seriozitate, promptitudine și calitate!

Ajută-i și pe alții să își facă o părere corectă despre noi. Lasă-ne un review aici.