fbpx Skip to content
Menu

Client: MentorBooks.Ro

Rezumate în format audio și text pentru cărți bestseller internaționale

Soluții oferite:

Introducere

MentorBooks.ro este o platformă ce oferă rezumate în format audio și text pentru cărți bestseller internaționale.

Rezumatele se pot accesa de către persoanele care achiziționează abonament lunar, trimestrial sau anual.

Am colaborat cu brandul MentorBooks în anul 2021 și 2022. Ulterior afacerea a fost vândută.

mentorbooks-1
mentorbooks-2

Care a fost provocarea?

Provocarea a constat în refacerea platformei MentorBooks de la zero, păstrând intacte toate datele utilizatorilor + creșterea veniturilor prin strategii de marketing și publicitate plătită.

Care au fost constrângerile?

Limitările au constituit bugetul limitat pentru dezvoltarea și promovarea platformei ceea ce ne-a provocat la căutarea de soluții care să se încadreze în buget.

Ce soluții am oferit?

Creare platformă MentorBooks.ro

În cei 2 ani de activate în care am fost alături de brandul Mentorbooks de la începerea contractului, până la momentul vânzării platformei de către fostul proprietar, ne-am ocupat de o serie de activități de dezvoltare web și marketing online.

Am creat și implementat întregul design al platformei MentorBooks.

Am creat infrastructura pentru rezumatele audio și text, contul de utilizator, procesarea plăților pe bază de abonament.

De asemenea am creat infrastructura pentru sistemul de afiliere prin care clienții pot câștiga comision din vânzări pe bază de recomandări cu link de referință, diferite pagini de prezentare a ofertei standard și a ofertelor limitate în timp.

Mai mult, am creat infrastructura afișării prezentării rezumatelor prin adăugarea de diferite categorii și provocări.

În plus am creat infrastructura întregului proces de free trial și de plată, infrastructura blog-ului procedurile de actualizare cu noi rezumat, mecanismul pentru citate motivaționale prin rotație și infrastructura pentru contul de utilizator

mentorbooks-3

Creație media

Am creat diferite grafice, imagini și videoclipuri pentru redarea unei experiențe cât mai plăcute și îmbunătățirea percepției consumatorilor în ceea ce privește brandul MentorBooks.

creatie media mentorbooks-min

Optimizarea platformă Mentorbooks

Am contribuit la îmbunătățirea platformei prin optimizarea vitezei de încărcare, optimizarea pentru motoarele de căutare, modificarea mesajelor de marketing și a prezentării ofertei într-un mod cât mai facil pentru a crește rata de conversie.

Pentru a facilita experiența de utilizare a platformei, am îmbunătățit procesul de vizualizare a rezumatelor și împărțirea lor pe categorii specifice.

Atragerea de noi lead-uri și clienți

Am realizat campanii de publicitate plătită prin platforma Facebook Ads pentru a atrage noi lead-uri și conversii în platforma MentorBooks.

Pentru campaniile de publicitate ne-am ocupat atât de crearea, administrarea și optimizarea campaniilor, cât și de crearea anunțurilor media cu vizualuri, video-uri și texte de vânzare.

Am creat diferite oferte promoționale pe bază de reduceri și diferite combinații de facilități și bonusuri pentru utilizatori pentru a facilita creșterea vânzărilor.

mentorbooks-6

Optimizarea ratei de conversie

Pentru a crește rata de conversie, am oferit o serie de soluții ce includ:

Strategie de tip sales funnel, cu un traseu bine definit pentru client.


Automatizări de email-uri pentru persoanele înscrise la newsletter și pentru utilizatorii cu free trial.


Crearea unor promoții specifice pentru cei care nu au cumpărat din primele interacțiuni cu platforma.


Crearea unui sistem de afiliere prin care clienții MentorBooks puteau câștiga comision din vânzări.

mentorbooks-7
mentorbooks-8

Rezultate și concluzii

În cei 2 ani de activitate, pe website-ul MentorBooks au ajuns peste 34.000 de vizitatori atât prin marketing organic pe social media cât și prin SEO și publicitate online.

În total, peste 2000 de persoane au devenit clienți MentorBooks în această perioadă.

În anul 2022 au fost peste 8000 euro încasări nete. Bugetul total pentru campaniile de publicitate pe Facebook a fost în valoare de aproximativ 6300 lei, prin care am adus 135 de clienți cumpărători, la un cost mediu de achiziție de 46 lei.

mks4
mks3
mks2
mks1
mks5

Ce spun cei care au beneficiat de expertiza noastră

Te interesează serviciile noastre? Contactează-ne aici.

recenzie mentorbooks-min

Inspiră-te din alte studii de caz

Ai o afacere și întâmpini provocări similare?

Hai să căutăm soluții creative împreună!

Brandurile care au încredere în Vincit

sigla-balastiera-mihaiesti
sigla-thessaly
sigla-napoca-imobiliare
logo-contapp
sigla-legalzen
sigla-babyneeds
sigla-meatu
declaratiaunica
logo-mentorbooks
geniux
piastrelle-logo
versuspub
petreu
electroaid

De ce să lucrezi cu noi?

Te ajutăm să oferi notorietate brandului, companiei sau produsului tău. Oferim soluții personalizate și te ajutăm să fii mai profitabil.

4 ani

de când am pornit agenția Vincit

50+

clienți mulțumiți

 

1000+

membrii în comunitate

 

Programează gratuit și fără obligații o întâlnire online în care discutăm despre nevoile și obiectivele afacerii tale, pentru a veni cu soluția potrivită pentru tine.

Excelent
Pe baza 12 recenzii
Constantin Cozma
Constantin Cozma
15/02/2024
I found at Vincit.ro a team of young and dedicated people, full of energy and ideas. In one year of collaboration, we implemented a coherent marketing strategy, which increased our sales 5 times, not with a very large budget. And the results are getting better. Thank you to the team and I recommend them without hesitation.
Catalin Blaga
Catalin Blaga
16/11/2023
O echipa serioasa, dedicata si profesionista. Am colaborat cu ei atat pe partea de promovare cat si pentru crearea de site si pot sa ma declar multumit de serviciile oferite.
Anamaria Marti
Anamaria Marti
15/07/2023
Am avut parte de o experiență foarte plăcută și utilă în colaborarea cu agenția vincit. Oamenii din echipă sunt foarte bine pregătiți și la curent cu noutățile din domeniu. Recomand cu drag!
Nechiti Viorica
Nechiti Viorica
15/07/2023
Colaborăm cu agenția marketing Vincit de peste 5 ani. Suntem foarte mulțumiti de serviciile lor. Ne-au demonstrat în fiecare zi că au viziune în abordarile lor. Echipa lor înțelege industria horeca și cunoște foarte bine provocările cu care ne confruntăm. Am avut încredere să le delegăm activitățile noastre de marketing pentru că au livrat întotdeauna rezultate care ne-au mulțumit. Ne-au ajutat să obținem rezultate reale și să ne creștem brandul restaurantului nostru Meat Up în mod eficient și profesional. Recomand cu încredere agenția Vincit pentru oricine caută servicii și profesionalism în domeniu.
Cosmin Vartolomei
Cosmin Vartolomei
13/07/2023
Servicii de marketing și seo complete! Recomand cu încredere! Seriozitate și promptitudine! Bravo Andrei!
Patore Creations
Patore Creations
02/12/2022
Agenția Vincit m-a ajutat să îmi dezvolt afacerea și îi recomand cu toată încrederea! Se dedică 100% - mereu vine cu propuneri și idei noi. Prezintă seriozitate - sunt flexibili și se țin de deadlinuri.
David Totpati
David Totpati
10/09/2022
Incredibil câtă pasiune depune această agenție, datorită materialelor create de ei, am inceput sa prind gustul marketingului.
Tamer Altintop
Tamer Altintop
27/07/2022
Based on my experience with Vincit, if you're looking for good communication, an eye for details and solid digital marketing, look no further.
D A
D A
26/07/2022
We had an amazing collaboration. Thanks Vincit
Iulia Maier
Iulia Maier
26/07/2022
Recomand cu cel mai mare drag. Seriozitate, promptitudine și calitate!

Ajută-i și pe alții să își facă o părere corectă despre noi. Lasă-ne un review aici.