fbpx Skip to content
Menu

Client: DeclaratiaUnica.Ro

Platformă de automatizare a declarației unice

Soluții oferite:

Introducere

DeclaratiaUnica.Ro este o companie care oferă o soluție automată de generare a declarației unice pentru multiple tipuri de venituri.

Soluția este utilă persoanelor fizice care trebuie să își completeze și să își depună declarația unică anual, până în data de 25 mai.

declaratia-unica
marketing-pentru-declaratia-unica

Care a fost provocarea?

În primul an de colaborare (2021), provocarea a constat în a crea un website de prezentare a ofertei, o identitate a brand-ului și validarea ofertei prin promovare în mediul online și atragerea potențialilor consumatori.

În următorii 2 ani de colaborare, misiunea noastră a fost să optimizăm prezentarea ofertei, să găsim soluții viabile de integrare a website-ului de prezentare cu platforma din spate și să atragem potențiali clienți prin marketing online.

Care au fost constrângerile?

În primul an, nu existau competitori pe această nișă și nu se știa dacă serviciul software reprezintă interes. O altă constrângere a constat în limitările platformelor de publicitate în ceea ce privește oferta de automatizare a declarației unice pentru venituri din criptomonede.

Ce soluții am oferit?

Crearea identității vizuale și a website-ului de prezentare

Am creat logo-ul și identitatea vizuală a brand-ului DeclaratiaUnica.ro. Am creat website-ul de prezentare a companiei, paginile de social media și secțiuni personalizate precum: tabelul de prețuri și formularul de înregistrare integrat cu platforma din spate.

Optimizări de marketing

Am îmbunătățit în timp mesajele de marketing și am optimizat website-ul pentru motoarele de căutare prin servicii SEO.

Am integrat website-ul cu unelte de marketing. Am setat uneltele de măsurare și analiză și alte componente de marketing pentru a crește rata de conversie:
 
  • bară de anunțuri pe site
  • pop-up
  • cronometru

Publicitate Online

Google Ads și Facebook Ads

În perioada 2021 – 2023, anual, pe o perioadă de 5 luni, am oferit servicii de publicitate online pe rețeaua Facebook și Google pentru a atrage lead-uri calificate: potențiali clienți și potențiali colaboratori.

Pentru campaniile de publicitate am creat anunțuri specifice, am setat zona de plasare, audiențele și cuvintele cheie potrivite. Am optimizat rata de conversie și am redus costurile de afișare.

fb ads declaratia unica 1
fb ads declaratia unica 2
google ads declaratia unica

Rezultate și concluzii

Din punct de vedere al rezultatelor, DeclaratiaUnica.Ro se bucură de poziții de top în rezultatele Google pe cuvintele cheie cele mai importante. În anul 2022 a ocupat poziția 2, după website-ul ANAF.

Website-ul a avut peste 80.000 de vizite în anul 2023, din care 14.000 au fost din anunțuri plătite. Costurile pentru a atrage un potențial client prin publicitate online au ajuns la aprox. 10 lei per lead calificat.

În urma eforturilor de marketing în cei 3 ani de colaborare, în prezent DeclaratiaUnica reprezintă una dintre soluțiile complete și principale în ceea ce privește alegerile consumatorilor care au nevoie de serviciile digitale automatizate.

declaratia unica seo

Inspiră-te din alte studii de caz

Ai o afacere și întâmpini provocări similare?

Hai să căutăm soluții creative împreună!

Brandurile care au încredere în Vincit

sigla-balastiera-mihaiesti
sigla-thessaly
sigla-napoca-imobiliare
logo-contapp
sigla-legalzen
sigla-babyneeds
sigla-meatu
declaratiaunica
logo-mentorbooks
geniux
piastrelle-logo
versuspub
petreu
electroaid

De ce să lucrezi cu noi?

Te ajutăm să oferi notorietate brandului, companiei sau produsului tău. Oferim soluții personalizate și te ajutăm să fii mai profitabil.

4 ani

de când am pornit agenția Vincit

50+

clienți mulțumiți

 

1000+

membrii în comunitate

 

Programează gratuit și fără obligații o întâlnire online în care discutăm despre nevoile și obiectivele afacerii tale, pentru a veni cu soluția potrivită pentru tine.

Excelent
Pe baza 12 recenzii
Constantin Cozma
Constantin Cozma
15/02/2024
I found at Vincit.ro a team of young and dedicated people, full of energy and ideas. In one year of collaboration, we implemented a coherent marketing strategy, which increased our sales 5 times, not with a very large budget. And the results are getting better. Thank you to the team and I recommend them without hesitation.
Catalin Blaga
Catalin Blaga
16/11/2023
O echipa serioasa, dedicata si profesionista. Am colaborat cu ei atat pe partea de promovare cat si pentru crearea de site si pot sa ma declar multumit de serviciile oferite.
Anamaria Marti
Anamaria Marti
15/07/2023
Am avut parte de o experiență foarte plăcută și utilă în colaborarea cu agenția vincit. Oamenii din echipă sunt foarte bine pregătiți și la curent cu noutățile din domeniu. Recomand cu drag!
Nechiti Viorica
Nechiti Viorica
15/07/2023
Colaborăm cu agenția marketing Vincit de peste 5 ani. Suntem foarte mulțumiti de serviciile lor. Ne-au demonstrat în fiecare zi că au viziune în abordarile lor. Echipa lor înțelege industria horeca și cunoște foarte bine provocările cu care ne confruntăm. Am avut încredere să le delegăm activitățile noastre de marketing pentru că au livrat întotdeauna rezultate care ne-au mulțumit. Ne-au ajutat să obținem rezultate reale și să ne creștem brandul restaurantului nostru Meat Up în mod eficient și profesional. Recomand cu încredere agenția Vincit pentru oricine caută servicii și profesionalism în domeniu.
Cosmin Vartolomei
Cosmin Vartolomei
13/07/2023
Servicii de marketing și seo complete! Recomand cu încredere! Seriozitate și promptitudine! Bravo Andrei!
Patore Creations
Patore Creations
02/12/2022
Agenția Vincit m-a ajutat să îmi dezvolt afacerea și îi recomand cu toată încrederea! Se dedică 100% - mereu vine cu propuneri și idei noi. Prezintă seriozitate - sunt flexibili și se țin de deadlinuri.
David Totpati
David Totpati
10/09/2022
Incredibil câtă pasiune depune această agenție, datorită materialelor create de ei, am inceput sa prind gustul marketingului.
Tamer Altintop
Tamer Altintop
27/07/2022
Based on my experience with Vincit, if you're looking for good communication, an eye for details and solid digital marketing, look no further.
D A
D A
26/07/2022
We had an amazing collaboration. Thanks Vincit
Iulia Maier
Iulia Maier
26/07/2022
Recomand cu cel mai mare drag. Seriozitate, promptitudine și calitate!

Ajută-i și pe alții să își facă o părere corectă despre noi. Lasă-ne un review aici.